View Single Post
Vechi 24.04.2008, 10:53:20
Leinarius Leinarius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancalpop
Banuiesc ca sunteti preot si poate afirmatiile mele v-au suparat oarecum. Iertati-ma! Nu asta a fost intentia mea. Din cauza faptului ca unde locuiesc eu sunt preoti care exagereaza(din exces de zel) sunt constienta ca nu toti preotii sunt la fel.
Va doresc si eu Praznic fericit si multa sanatate!

Da, multumesc pentru cuvinte, dar nu sunt preot... Iar m-am aratat eu cu cuvantul si m-am mandrit, fiind nevrednic si mic.
NU m-au suparat cuvintele tale, poti fi linistita.

Eu am incercat sa iti spun ca nu neaparat preotul exagereaza, ci perceptia este asta. Iar daca se intampla sa intrebe mai mult decat suntem noi pregatiti sa raspundem asta e ori ca nu ne-am pregatit noi cum trebuie, ori ca nu e inca lamurit cu starea noastra sufleteasca.
In general insa nu se pun intrebari prea amanuntite si se insista pe indreptare, pe cainta. Fiecare duhovnic isi are darul lui, unii au darul de a fi mai repede lamuriti, altii cerceteaza mai mult...

Eu iti recomand sa nu iti faci suparari cu duhovnicul. Daca tie nu iti este potrivit din cauze proprii, decat sa te necajesti, mai bine mergi la altul.

La fel iti doresc tie si familiei sa va bucurati de Invierea Domnului in pace si cu sanatate!
Reply With Quote