View Single Post
Vechi 25.04.2008, 10:20:23
ancalpop ancalpop is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariann
Citat:
În prealabil postat de ancalpop
Ti-am mai scris pe undeva: raporteaza-te la Noul Testament daca te consideri crestin.
Toti sfintii apostoli din Biblie sau raportat, in mod repetat, la scrieri din Vechiul Testament. Nu erau crestini?
Nu poti intelege corect Noul Testament daca nu cunosti bine si Vechiul Testament.
Evanghelia dupa Ioan cap. 5:39 "Cercetati Scripturile, cã socotiti cã în ele aveti viatã vesnicã. Si acelea sunt care mãrturisesc despre Mine." Tot Vechiul Testament este plin cu profetii despre Domnul nostru Iisus Hristos si planul Sau de mantuire. Iar David, a scris multi psalmi mesianici, care nu se refereau la persoana sa ci la persoana Mantuitorului. In Faptele Apostolilor cap. 2, incepand cu versetul 29, apostolul Petru talmaceste un astfel de psalm.
Aveti un stil de a interpreta incat nici nu cred ca mai are rost vreo discutie, pt ca n-am mai termina niciodata, am tot lua cate o propozitie sau cuvant si le-am tot rastalmaci. Daca voiai vedeai la ce m-am referit. Voi va raportati doar la Vechiul Testament, care dupa cum spuneam este caduc. Intelegi ce vreti.
Va doresc sa va bucurati de Invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos.