View Single Post
Vechi 29.04.2008, 01:22:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Stefane, in credinta nu exista jumatati de masura. Asta este foarte clar. Am tot citit ce ai postat tu aici si am lasat postarea ta mai mult timp si am tot cugetat. Dar nu mi se pare corecta concluzia ta. De ce ? Pai, daca practic nu prea crede nimeni in Dumnezeu, asa cum spui, ar fi groaznic si inseamna ca nu mai este nimic de facut, suntem pierduti, terminati , traim in haos total, iar raul s-a instalat peste tot . Nu. Nu cred ca afirmatia ta are temei . Practic, Stefane cred multi in Dumnezeu si au frica si dragoste de EL. Tu probabil te referi la la caderile noastre, la pacatele si fara de legile ce s-au inmultit. Firea omeneasca este slaba , asta nu inseamna ca lupta trebuie abandonata. O astfel de atitudine este neproductiva, denota multa lasitate si pana la urma este un pact cu diavolul. Deci si teoretic si practic, foarte multi cred in Dumnezeu, numai caile ce duc spre pocainta sunt mai anevoioase pentru unii dintre noi prin nevrednicia si lenevirea noastra si prin faptul ca am lasat prea mult timp patima nemistuita, ne-am complacut a fi duplicitari .
Reply With Quote