View Single Post
Vechi 29.04.2008, 17:54:42
mirelada mirelada is offline
Member

Data înregistrării: 05.12.2007
Implicit

Asa e, si eu am auzit din mai multe surse ca evreii pe patul de moarte afla ca Iisus a fost cel asteptat de ei si le spune celor de langa el, dar desi si preotii lor stiu asta nu vor sa faca publica acest lucru, rusinos pentru ei. (Asa cum nici mai demult preotul eretic Arie, care sustinea ca Iisus nu a fost Fiul lui Dumnezeu, se incredintase de faptul ca nu are dreptate dar din mandrie nu a vrut sa mai dea inapoi)...

Problema este ca evreii, care il urasc si il contesta pe Hristos, au ajuns sa conduca lumea politica si economica, inclusiv mass-media.... Televiziunea poate forma sau poate strica usor caractere... Televiziunea ProTv - cu cea mai mare audienta la noi, este condusa de o companie patronata de un evreu si de aceea NU INTAMPLATOR promoveaza non-valorile, manelismul, si alte emisiuni si seriale romanesti de "comedie" dar mai degraba "de spalat creiere". Prin toate acestea se saboteaza adevaratele valori, se saboteaza sentimentele crestine ale romanilor. Practic in Vinerea Mare prin prezentarea acelui penibil "documentar" mesajul lor a fost acela nu a existat inviere, si in concluzie crestinismul este lipsit de fundament si deci noi toti care am mers la inviere sa aprindem Sfanta Lumina cu presedintele tarii in frunte suntem niste papagali... Sfidarea a ajuns sa fie pe fata, nu mai e mult si o sa ne prigoneasca in mod public...
Reply With Quote