View Single Post
Vechi 30.04.2008, 15:41:06
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de pauldani
crestinii ca unii din cei care posteaza aici(si eu..) ma fac sa-mi fie scarba si sa nu vreau sa traiesc o viata imbisericita si cu siguranta sa nu vreau sa mai citesc din postarile de aici...vorbiti de smerenie, dar habar n-aveti ce e ...va judecati unii pe altii mai rau decat paganii..
daca eu sunt unul pierdut, vreti sa-mi spuneti ca sunteti ai lui Hristos?!...si sa nu-mi vorbiti de mustrarea Sfintilor Parinti pentru ca suntem vai de capul nostru ca sa mai vb de ei.....
ar trebui sa-mi miscati sufletul cand va citesc, unde e Sfantul Duh in ceea ce scrieti?, cati va rugati inainte sa postati ceva?, cati cereti ajutorul Celui ce poate sa spuna ceva smerit?...judecati-va si certati-va pe baza mintilor voastre, nu mai puneti la mijloc Sfintii Parinti ca nu suntem vrednici sa le citim scrierile........
Pe undeva te inteleg, caci se practica replici taioase si spuse pe un ton de superioritate, care deranjeaza. Ai vrea sa vezi smerenie? Din pacate suntem toti la inceput de drum la acest capitol si un exemplu bun de la tine sau de la altii mai induhovniciti ca noi, ne-ar aminti de felul in care trebuie sa purtam un dialog . Imi pare rau de sentimentul de repulsie pe careti l-am dat si sper ca ne vei ierta pentru lipsa dragostei din cuvintele pe care ni le adresam unii altora.
Sa ne amintim deci ca cel cu care dialogam este aproapele nostru, pe care, porunca avem de la Iisus Hristos, sa-l iubim.
Reply With Quote