View Single Post
Vechi 30.04.2008, 16:03:54
saccsiv saccsiv is offline
Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

mirelada

Hristos a inviat !

Aflu cateva detalii cu aceasta ocazie . Multumesc . Tema s-a dezbatut cu interes la GENERALITATI la „ Dusmanii crestinismului – iluminatii „ si la „ Cipurile RFID supuse atentiei publice „ . Au fost acolo cateva comentarii remarcabile .

In Romania PRO TV a fost un „ deschizator de drum „ . De fapt o autostrada ce duce spre iad . In timp , pe aceasta cale s-au bulucit mai mult sau mai putin aproape toate trusturile media .

Imbecilizarea maselor prin presa se practica prin mai multe moduri , in functie de inzestrarile principalelor grupuri de telespectatori . PRO TV se ocupa de un segment al populatiei . De cei ceva mai culti se ocupa alta parte a presei , unde trustul Cotidianul – Realitatea a devenit varf de lance al corectitudinii politice . Voi vorbi in cele ce urmeaza despre acesta .

Imi exprimam parerea pe blogurile lor , dupa vizita lui Henry Kissinger de anul trecut , ca acest trust media va deveni ceea a ce a si devenit . Mai mult , ca posibilitatea postarii comentariilor non politic corecte va fi din ce in ce mai dificila .

Si intr-adevar , intr-un timp relativ scurt , s-au schimbat sefii , s-a schimbat forma site-ului Cotidianului ( nemultumindu-i chiar si pe cititorii lor fideli ) iar comentariile au inceput de curand sa fie drastic cenzurate .

Mi s-a intamplat chiar mie ieri . Am postat identic comentariul de mai sus ( la o tema despre manele a d-nului Morar ) si am adaugat cateva aprecieri adresate d-nului Robert Turcescu deoarece l-a avut invitat de Sfintele Pasti pe d-nul Dan Puric si un link catre inregistrari cu mari duhovnici . Ei bine , mi s-au taiat referirile la Ted Turnet – CNN , Lauder – PRO TV , Dan Puric si link-ul si a mai ramas din comentariu mai nimic . Explicatia d-nului Morar a fost ca ce a scos are tenta anti-semita ...

http://saccsiv.weblog.ro/

Reply With Quote