View Single Post
Vechi 30.04.2008, 17:05:29
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Am tot citit ce ai postat tu aici si am lasat postarea ta mai mult timp si am tot cugetat. Dar nu mi se pare corecta concluzia ta. De ce ? Pai, daca practic nu prea crede nimeni in Dumnezeu, asa cum spui, ar fi groaznic si inseamna ca nu mai este nimic de facut, suntem pierduti, terminati , traim in haos total, iar raul s-a instalat peste tot . Nu. Nu cred ca afirmatia ta are temei . Practic, Stefane cred multi in Dumnezeu si au frica si dragoste de EL.
Cristiane, nu ai inteles ce am vrut sa spun. La mine cuvantul "practic" in credinta inseamna in a trai credinta la PROPRIU, adica sa mergi la biserica, sa te rogi, sa te spovedesti, sa faci canon de pocainta, si sprijin celor care ne cer ajutorul cu diverese ocazii. Eu nu am vorbit contextual cand am spus "practic", ci m-am rteferit ca mai toti romanii cred ca exista Dumnezeu, dar viata pe care o duc ei nu reflecta deloc asta, pentru ca pentru multi Dumnezeu este doar un concept al societatii, si se opresc doar la perspectiva formala a existentei lui Dumnezeu, atat. Degeaba crede lumea in Dumnezeu, daca nu face nimic practic. Acum m-am facut inteles? :)
Reply With Quote