View Single Post
Vechi 01.05.2008, 00:33:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de ancalpop
Dragelor, lucrarea lui Dumnezeu este in conceperea tuturor copiilor nu numai in a unora, sau ce ziceti voi n-o fi asa?
D-ta cati copii ai adoptat? Sau e valabil doar pt altii?
Se intelege ca lucrarea lui Dumnezeu e valabila pentru toti copiii nascuti. Aici insa ma refeream la femei care ani de-a randul au incercat fara succes de a avea copii si dupa ce au infiat, au avut bucuria de a deveni ele insele mame. Eu personal nu am infiat, dar am sfatuit-o pe o buna prietena sa infieze si dupa nici un an a nascut o fetita. Cunoscandu-i povestea, mie mi se pare o adevarata minune.
Doamne cata brambureala ! ! ! Am citit de la cap la cap acest topic si pur si simplu am ramas uluit ce intorsatura au putut lua discutile , de unde s-a plecat si unde s-a ajuns. In sfarsit , Anca draga , nu stiu daca mai este nevoie de a sublinia, ca lucrarea Duhului Sfant se salasuieste in anumite cazuri, pentru noi cei de rand, incredibile. Cei ce daruiesc ,vor primi cu siguranta dar, dar Divin. Este vorba si despre ce faceai tu referire, la femeile , cuplurile, ce au infiat, sa primeasca la putin timp in dar, propriul lor copil. Cat priveste conceperea copiilor in post, deja numai vorbim de post in acest caz. Postul in sine, ca insasi credinta, nu lucreaza cu jumatati de masura. Ori este, ori nu este. Orice discutie pe langa, este daunatoare si neproductiva.
Reply With Quote