View Single Post
Vechi 01.05.2008, 21:12:39
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

TFL, poi in cate clase din scolile romanesti sunt musulmani? in foarte putine, majoritatea sunt ortodocsi, nu crezi k trebuie respectat dreptul majoritatii? este o prostie scoaterea icoanelor din scoli din mai multe motive, in primul rand majoritatea elevilor nu doresc acest lucru apoi la fel cum sunt tablouri cu scriitori, poeti, planse cu formule matematice, fizice chimice sau planse care prezinta teoria evolutiei speciei umane din maimuta, asa trebuie sa fie si icoane si religie in scoli, pt ca scolile in general au un trunchi comun de materii diverse religia facand parte din acestea, apoi fiecare tara trebuie sa-si respecte trecutul traditiile si obiceiurile si cultura, in Romania ortodoxia face parte din cultura poporului pentru ca acesta s-a format odata cu ea, dar mantalitatea noastra este sa copiem tot dar absolut tot din accident si din america si sa nu dam 2 bani pe toata cultura si traditia noastra, te minunezi cand vezi la tv "marii intelectuali" cat de revoltati pot fi impotriva religiei si a icoanelor pe motivul libertatii si a neindoctrinarii, daca gandim asa atunci orice materie poate fi considerata indoctrinare, de exemplu mie mi s-a predat si a trebuit sa invat la scoala o teorie conform careia lumea a aparut din intamplare si ca omul nu este mai mult decat o maimuta evoluata ori eu nu sunt de acord cu aceasta teorie totusi am fost "indoctrinat" cu ea, conform unui sondaj de opinie , elevii claselor1-12 din Romania in proportie de 70% cred ca exista Dumnezeu si ca El l-a creat pe om, deci nu vi se pare normal ca intr-o tara civilizata sa se respecte dorinta majoritatii si sa nu se scoata religia si icoanele din scoli? sunt multe tari mult mai evoluate in Europa care nu au scos religia din scoli, iar americanii fac referile la Dumnezeu si in imnul national si majoritatea discursurilor publice se incheie cu binecunoscutul "God bless America" dar la noi Fereasca Dumnezeu k imediat zice lumea k esti invechit, indobitocit devenim incetu cu incetu un popor fara personalitate traind dupa tipicul occidentalo-american si ne mai pasandu-ne deloc de ceea ce am mostenit, halal gandire evoluata halal traire halal rezultate
Reply With Quote