View Single Post
Vechi 01.05.2008, 23:46:20
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

nici eu nu sunt adepta acestor carti venite din Occident.insa aceasta carte se bazeaza pe Biblie iar ideea profetiilor este destul de simpla.
Pana acum am citit doar de Vechiul Testament,scris,bineinteles in ebraica,cum este originalul.
Coincidentele de nume si de cuvinte care apar in acest "cod" nu pot fi intamplatoare.De exemplu moartea lui Yitzak Rabin a fost prezisa cu exactitate,inclusiv ziua.Autorul cartii a incercat sa-i avertizeze pe toti cei vizati,insa normal ca nu toti l-au luat in seama.A fost profetita si moartea lui Yasser Arafat,fiind avertizat din timp de acest lucru.Ceea ce specifica autorul este ca aceste "profetii" sunt ca niste avertismente in scopul de a lua masuri dinainte pentru a opri un anumit eveniment ce ar declansa instabilitate si razboaie in lume.Moartea lui Arrafat a fost prezisa prin cuvintele "asasin va asasina"(2001).Cauzele exacte ale mortii sale(2004) nu se stiu exact,se spune ca ar fi fost otravit si infectat ulterior cu HIV pentru a nu se detecta acest lucru.Oricum avertismentul din Biblie l-a speriat,desi se astepta sa fie ucis.
De asemenea alegerea premierului israelian Barak a fost prezisa si lovirea Templului Muntelui.
Cine stie ebraica poate verifica pentru ca sunt puse imagini cu incercuirea respectivelor cuvinte din Biblie,deci nu este ceva ce nu poate fi verificat.
Reply With Quote