View Single Post
Vechi 03.05.2008, 03:50:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Cosmosul pe care-l vedem nu este decit constructia noastra mintala/vizuala/auditiva manifestata prin relitatea acestui loc in care protoparintele nostru a fost EXILAT pentru a crea propria lui realitate PROMISA de diavol.

Hristos care nu a avut curiozitati astrologice ne-a spus clar... nu cautati in stele, deci este o inselare

Am mai vorbit cu Stefan: "Tot acest cer instelat va fi roluit ca o patura( conf Mingiietorului), deci va fi terminat, dizolvat, adica are finalitate, si chiar daca nu prindem acele vremuri, din ascultarea poruncilor lui Hristos, cele dadatoare de viata nu are rost sa ne irosim viata uitindu-ne spre ceva ce nu ne ajuta duhovniceste si TOT ce are finalitate nu-l are pe Hristos si nu numai ca nu are rost dar PIERDEM TIMPUL in favoarea celui care ne vrea pierduti.

Este o lupta pe viata si pe moarte, pe care noi nu o percepem, ca daca am face-o ne-am ingrozi....avem insa momente, strafulgerari cind o simtim..si ne infioram, dar IMEDIAT ne trece si UITAM...

Hristos a spus" cind va rugati ....Tatal nostru care esti in ceruri.... ceruri care nu sunt in nici un fel cerul instelat cu "luminatori"

Toate misiunile astea mincatoare de bani spre Luna, Marte, sunt dovada ratacirii noastre si a luptei cu Dumnezeu, nu sunt altceva decit bazaconii. Nu avem nimic de cistigat din aceste demersuri
Reply With Quote