View Single Post
Vechi 03.05.2008, 18:59:54
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorstor
Eroare Cozia!Nicaieri nu se spune ca luminatorii au lumina propie sau nu.

ce inseamna <<Hristos nu a avut curiozitati astrologice'.Care este sensul?

de unde ai scos ca tot ce are finalitate nu-l are pe Hristos!
Da, asa este, Duhul Sfint ii numeste Luminatori, ATIT! daca ar fi fost important pentru mintuirea noastra si ar fi fost ADEVARAT din perspectiva lui Dumnezeu, Hristos ne-ar fi spus ca lumina vine de fapt din nu stiu ce fuziune nucleara, /plasma/ energie chimica/etc de pe suprafata soarelui iar luna nu face altceva decit sa reflecte lumina soarelui, deci ACEASTA explicatie A NOSTRA, pe care ne-am dat-o noi din realitate in care traim, este una de ODRIN INFERIOR >>>> NEMINTUITOR<<<<! explicatie venita dintr-un loc al durerii ,aceasta insula in care am fost exilati si unde materia condusa de duhuri necurate, nemintuitoare, ne ofera posibilitatea sa ne dam explicatiile noastre personale LA TOT CE MISCA, desi contravin Poruncilor si invataturilor lui Hristos.

Explicatia in sine nu este rea, este ce este, insa reflecta DOAR aceasta existenta care este doar un firisor neinsemnat din multitudinea cerurilor lui Dumnezeu.

DECI de aceea Hristos nu a stat sa ne invete astrologie, nu ne-a invatat despre "firisor", frintura de univers care pe deasupra este si mincinoasa( este imbibata prin natura sa cu aceasta caracteristica, care ne imbolnaveste sufleteste si pe noi pe toti , fara exceptie, si de care trebuie sa scapam, DACA CREDEM. Scipturile ne dau aceasta sansa, de a patrunde ADEVARUL ca un opus al MINCIUNII

deci tot ce vedem are finalitate si nu ne putem baza pe ea in rugaciunile noastre, de aceea nu ne rugam la lemnul icoanei sau idoli deoarece ne-am ruga la "frintura" nu la Dumnezeu si cerurile sale
Reply With Quote