Subiect: femeia necurata
View Single Post
Vechi 03.05.2008, 21:45:50
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
cozia si mirelat,
Parintele Cleopa spunea ca pacatele mici te duc in Iad. daca mai tin eu minte, cind l-am auzit vorbind, la Manastirea Sihastria, spunea despre astfel de pacate: zi de zi fumezi, porti cercei, mergi la biserica dupa cum iti pofteste mintea, injuri, birfesti, etc.... si crezi ca esti crestin si crezi ca te mintui, pentru ca, vorba aia, nu ai facut pacate mari. si cu astfel de pacate Diavolul inseala pe om.
Da, Andrei este foarte frumos ce ai spus, insa sa nu uitam nici o clipa ca Tainele Ortodoxiei, ale noastre, se manifesta DOAR in conditiile liberatii depline a omului, date de Dumnezeu prin liberul arbitru, si fiecare din noi ajungem sa intelegem ce inseamna smerenia prin purtarea baticului, si altele... cind se va milostivi Dumnezeu de noi, NU FORTATI!

Duhul Sfint nu se apropie de cei fortati sa fie credinciosi!...si in cazul de fata sa poarte batic.

Eu merg citeodata la o biserica de oameni foarte necajiti, oameni ai strazilor... si unul din ei este un transvestit, care continua sa vina rujat, cu ciorapi de nilon, fusta, etc si des i se vede barba si mustata...dar este asa de credincios(oasa)... isi face o cruce caraghioasa, dar este ACOLO, participa , isi da silinta, si Parintele, care este fara exagerare un sfint, de o blindete rar intilnita, il iubeste nespus de mult si il lasa incetisor sa CREASCA...
Reply With Quote