View Single Post
Vechi 04.05.2008, 00:19:47
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

pentru colegu anton...
:D esti amuzant. e normal pentru ca tu traiesti pe dinafara. sti ce ne spui tu acum? ceva de genu: am vazut un pisoi insetat. saracu! si l-am tinut cu capu sub apa ca sa-i treaca setea... pana n-a mai miscat. se saturase saracu!
nu tot ce zboara se mananca prietene. da probabil n-ai de unde sa sti. ne rugam pentru tine ca intr-o zi sa vezi si tu. eventual cu ochii larg deschisi. faci confuzie si probabil ca esti din cei care detin adevarul, sunt deja mantuiti si stiu sa interpreteze singuri Sfanta Scriptura. nu te grabi sa arati cu degetul "biserica voastra"... in biserica noastra draga prietene, nadejdea e la Dumnezeu in primul rand si nu la oameni. daca voi va puneti nadejde in altceva e treaba voastra. pentru noi e cam crud sa-l rastignim din nou pe Mantuitor. pentru altii se pare ca e placere. poate si tu faci parte din tagma lor. imi cer iertare daca nu.
se pare ca uitam pentru ce traim pe pamant si sub apanajul acestor "emisiuni de binefacere" il punem pe Dumnezeu pe lista de asteptare... nu ma astept sa intelegi pentru ca si eu am fost candva in gand cu tine. stiu cum e.
e o emisiune de binefacere dar trebuia sa-i respecte putin pe credinciosii postitori. o emisiune de acest gen pentru postitori e ca o lamaie in fata unui trombonist. e drept ca postind ar trebui evitat televizorul dar si realizatorii emisiunii ar trebui sa se gandeasca sa difuzeze emisiunea in alte momente ca sa evite aceste neplaceri si, de ce nu, sa castige donatori din randul celor care postesc.
insa, dupa cum am spus mai la inceput, fara sa o supar pe mirelada, problema e mult mai acuta si lupta se duce mai subtil decat credem. sa ne temem de ziua cand se va arata fatis.
Doamne ajuta!
Reply With Quote