View Single Post
Vechi 30.10.2006, 10:33:00
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Ecumest: "S-ar parea ca nu luati in calcul varsta.In adolescenta nu exista echilibru, ci exuberanta; dorinta de a fi oriunde si oricand,dorinta de a da oricat si a primi de oriunde, fara a se pune intrebarea:traiesc?.Aici totul e nimic si nimic este totul.E multa dreptate in ceea ce spune fiecare.De pe pozitia pe care se afla.Exista mai multe feluri de a sti:sa nu stii ca nu stii,sa nu stii ca stii, sa stii ca nu stii si sa stii ca stii.Se parcurg in etape.Unii trec mai repede pe fiecare dinte ele,altii raman o viata la a crede ca stiu.Sunt irecuperabilii.Ceilalti vor ajunge mai devreme sau mai tarziu in Lumina, dupa vointa Domnului , dar si dupa cata dorinta exista in ei.Priviti-i si intelegeti-i;ajutati-i, daca va e cu putinta".

Spus inteligent, intelept si pe intelese. Pe intelesul tuturor, adica.
Dar, va intreb cum sta treaba cu cei care pe o parte pozeaza in credinciosi, in buni ortodocsi si dau chiar si lectii, si pe de alta parte iau in deradere si batjocoresc oamenii, din dorinta de a-i pune in ridicol?
Spuneti-mi, va rog, cum ii numea Iisus Christos pe acesti falsi credinciosi? Oare a fi credincios inseamna a-l lovi, neaparat si pe nedrept, pe cel de langa tine care este sincer? De asta ne-am adunat aici?
Intrebarile sunt adresata lui ECUMEST
Reply With Quote