View Single Post
Vechi 04.05.2008, 12:41:31
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de copil
Citat:
În prealabil postat de danyel
Sfanta Traditie, nu se contrazice cu Scriptura, cele doua sunt nedespartite, doar protestantii cred ca ele se contrazic, intradevar sunt traditii care se contrazic cu Sf Scriptura, dar acestea nu trebuie confundate cu Sf Traditie, de ex cocosu, prosopu banii, sau colacul de la inmormantare, nu fac parte din Sf Traditie, deci sa nu confundam lucrurile! Slavit sa fie Domnul!
Din cite stiu orice credinta crestina recunoaste ca Biblia este Cuvintul lui Dumnezeu. Ce ma nedumireste este faptul ca linga ea mai punem si ce zice omul. Cred ca ii subminam autoritatea ei dumnezeiasca. ce ziceti?
Nu asa trebuie privite lucrurile, Sf Traditie cuprinde multe lucruri care nu sunt consemnate in Biblie dar care s-au folosit de la inceputul crestinismului si sunt de mare folos, de exemplu posturile pastelui si craciunului nu sunt prezente in Biblie, totusi ar trebui sa le eliminam? nicidecum ele sunt niste lucruri bune, apoi slujbele, rugaciunile si cantarile bisericesti nu sunt cuprinse in Biblie dar ele sunt de folos, aduc slava lui Dumnezeu si transmit mesaje de pocainta, nu se poate ca o biserica sa n-aiba traditie, si la protestanti care resping traditia exista o traditie, cantari proprii, stiluri de inchinare si de predicare chiar numele cultului este o traditie nu apare in Biblie, sunt multe de discutat si nu vei intelege asa usor dintr-un mesaj trebuie citit, cercetat, vezi insusi Traditia bisericeasca spune despre Biblie ca are autoritate si o pune la loc de cinste, ca asa daca doar Biblia singura si-ar autosustine autoritatea, pentru multi n-ar fi suficient, vezi si cartea lui mormon sustine despre ea ca e inspirata,
Reply With Quote