View Single Post
Vechi 04.05.2008, 14:32:02
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

si chiar daca ar conta religia doctorului, nu putem acum sa-l intrebam " scuzati-ma sunteti ortodox practicant? mergeti la biserica? tineti post? sau credeti in forte si energii?" care este sansa sa ne zica? si daca ar fi asa atunci respectivul om s-ar numi expert in magia alba si nu ar spune ca este homeopat, doar ies mai multi bani din aceasta practica si nici e asa mare bataie de cap, in schimb un doctor homeopat este absolvent de o facultate de medicina, merge la seminarii, citeste, se informeaza tot timpul si spun asta pentru ca eu am in familie un doctor homeopat si stiu cat efort depune pentru a fi tot timpul la curent cu ultimele noutati; a si este ortodox
dar daca totusi apelam la un doctor homeopat, care cum spuneti crede in forte si energii, dar o facem in necunostiinta de cauza, unde ar fi pacatul nostru? noi am luat acele medicamente fara sa ne gandim la aceste lucruri; nu putem compara de ex cu produsele de post? de unde avem siguranta ca respectivul corn nu are lapte sau oua in el? chiar daca vanzatorul ne spune acest lucru
Reply With Quote