si chiar daca ar conta religia doctorului, nu putem acum sa-l intrebam " scuzati-ma sunteti ortodox practicant? mergeti la biserica? tineti post? sau credeti in forte si energii?" care este sansa sa ne zica? si daca ar fi asa atunci respectivul om s-ar numi expert in magia alba si nu ar spune ca este homeopat, doar ies mai multi bani din aceasta practica si nici e asa mare bataie de cap, in schimb un doctor homeopat este absolvent de o facultate de medicina, merge la seminarii, citeste, se informeaza tot timpul si spun asta pentru ca eu am in familie un doctor homeopat si stiu cat efort depune pentru a fi tot timpul la curent cu ultimele noutati; a si este ortodox
dar daca totusi apelam la un doctor homeopat, care cum spuneti crede in forte si energii, dar o facem in necunostiinta de cauza, unde ar fi pacatul nostru? noi am luat acele medicamente fara sa ne gandim la aceste lucruri; nu putem compara de ex cu produsele de post? de unde avem siguranta ca respectivul corn nu are lapte sau oua in el? chiar daca vanzatorul ne spune acest lucru
|