Nu stiu..dar eu ma tot gandesc daca noi am fi undeva in rai, si ceilalti se chinuie, am sta si ne-am uita la ei, batandu-ne in piept ca noi am fost ordocsi..Eu multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut aici, am avut si eu ratacirile mele si inca le am..ceva yoga..ceva arte martiale si putin din latura lor spirituala si pot sa spun ca in meditatie foarte mult creste ego-ul, mandria...Vreti spiritualitate incercati Rugaciunea inimii dar o sa va invete altceva, o sa invete smerenia, si culmea smereniei, smerenia lui Hristos...Un Dumnezeu drept nu poate sa judece stramb. Ecumenismul le vrea pe toate unite si asta nu trebuie sa acceptam..sa ramanem imbracati in Hristos, daca noi am merge imbracati in Hristos sunt sigur ca si budistii ar trece la Hristos, dar nici noi nu suntem prea buni...
Legat de asemanari..la suprafata sunt, dar eu am gasit in Hristos totul fiind logic si simplu. eu nu vreau reincarnari, sunt inutile, ce rost au, ar fi un calvar. Eu vreau sa raman o persoana nu vreau sa ma pierd in nu stiu ce ocean. Persoana e cuvantul care-mi spune ce vreau, e cuvantul tainei..eu am gasit raspunsuri in ortodoxie si orice fel de meditatie imi provoaca doar zambete, nu vreau sa levitez, pentru ce?!..nu vreau sa-mi manifest vointa asupra altora, vreau sa le respect libertatea, eu vreau comuniune... sa ne aparam credinta atunci cand va fi atacata, oamenii sunt liberi sa aleaga care drum vor, daca vor sa mai amane pentru viata viitoare atunci e decizia lor, eu nu mai pot asta, pot sa intuiesc ca nu asta e drumul...numai bine
|