Daca femeia vine imbracata cuvincios adica sa nu aiba haine transparente sau stramte care este problema?
Daca vine imbracata cu haine mai transparente sau mai stramte da nu isi da seama si isi da apoi seama probabil poate sa spuna asta la Sfanta Spovedanie.
Oricum daca eu vad o femeie si simt ma lupta pofta curviei oara dansa e de vina?
Ca mi se intampla si mie uneori asa ceva.
Nu sunt si eu de vina?
Ca dupa cuvantul Sfantului Maxim Marturisitorul curvia ne lupta ori daca mancam si dormim prea mult sau daca suntem mandri - caz in care prin ingaduinta lui Dumnezeu se intampla asa ceva ca sa ne smerim .
Da ce Domnul Dumnezeul nostru Iisus Hristos nu o fi vazut nu stiu cate femei imbracate necuvincios? Si ce s-a smintit la vederea vreuneia?
Nu.
Sau Sfantul Apostol Pavel cand se ducea si predica credeti ca nu a vazut trupuri dezgolite de femei?
Si ce s-a smintit?
Nu.
Deci faptul ca petrec despartit de Dumnezeu e cauza.
Iar daca anumite surori vin la Sfanta Biserica mai asa imbracate trebuie sa ne bucuram ca au venit si sa asteptam sa le lumineze Dumnezeu. Iar daca le mustram sa le mustram cu dragoste si cu mila .
Dumneavoastra nu stiti ca la manastirea Sfanta Maria de la Techirghiol veneau membri MISA goi in biserica si Parintele Arsenie Papacioc niciodata nu i-a judecat?
|