eu nu cred in ideile lui Drosnin,el nu crede in Dumnezeu si nu el este cel care a descoperit codul,ci un matematician foarte credincios,el doar a scris cartea si a prelauat mai departe cercetarea acestui cod.pentru ca nu are o educatie spirituala,acesta interpreteaza aceste "profetii" dupa mintea sa,desi s-ar putea interpreta intru totul alt sens.
si eu sunt foarte sceptica in privinta acestor carti cu "coperta lucioasa si atragatoare" dar ma intereseaza tot ce tine de Biblie,iudaism si crestinism(ceea ce este in favoarea lor).Si nu cred ca Biblia a spus totul pana acum,sunt sigura ca detine multe mistere nedeslusite inca.daca intr-adevar suntem in zilele cele de apoi,cum se pare si cum "profeteste" si acest cod,atunci,ar trebui sa se intample ceva...ceva rau si ceva bun..ceva bun ca sa-i faca pe evrei sa se intoarca la Hristos.acest lucru probabil ca va fi o minune sau ceva palpabil caci altfel nu vad ce i-ar face pe acestia sa se intoarca la Cel pe care iL urasc atat de mult.si ceva rau,in sensul de razboaie,pierderea credintei si mari incercari pentru crestini.
|