Citand alexandra28again:
Citat:
|
Si nu cred ca Biblia a spus totul pana acum,sunt sigura ca detine multe mistere nedeslusite inca.
|
De mistere vorbeste masoneria, posibil sa vorbeasaca si alte organizatii cu caracter luciferic, insa cred, cu gandul meu pacatos, ca Domnul a revelat Biblia intr-o f. mare masura Sfintilor Parinti si parintilor de astazi sporiti duhovniceste (e adevarat, ca din pacate, se gasesc tot mai putini...), care ne-au transmis prin scrierile lor ceea ce era de transmis despre Biblie asa incat aceasta sa nu mai ramana un mister pentru adevaratii crestini (si nu vorbesc aici despre tot soiul de sectari, nici despre majoritatea catolicilor, ci doar despre crestinii ortodocsi si o minoritate restransa a crestinilor catolici). Caci este adevarat, cine interpreteaza Biblia dupa capul lui, asa cum fac sectarii, ajunge desigur, un ratacit, calauzit in interpretarea Bibliei de Lucifer in persoana. Noi, crestinii ortodocsi, nu detinem mistere in religia noastra, ci doar Cele 7 Sfinte Taine pe care le pot savarsi doar preotii, in niciun caz simplii credinciosi, mirenii, ca si mine, ca si tine, sora Alexandra...
Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri, sora Alexandra.
--------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!