View Single Post
Vechi 05.05.2008, 22:08:34
pacatoasa's Avatar
pacatoasa pacatoasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.07.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Da Florina, stiu ca numai de Dumnezeu depinde totul...si daca ne pocaim pentru pacatele noastre si ne intoarcem de la viata cea pacatoasa Dumnezeu ne poate randui altceva...El stie insa ce e mai de folos pentru noi...intradevar avem multe exemple prin care ne arata ca oameni pacatosi s-au intors la credinta si astfel au fost izbaviti de anumite pedepse..un exemplu ar fi si prorocul David care desi, a gresit s-a cait, s-a chinuit dar Dumnezeu la iertat...Ma gandesc ca totusi in cazul meu trebuie sa ispasesc pacatele pe care le am facut si pe care le fac...ce sa spun nadajduiesc ca nu o sa se intample acest lucru...si ma gandesc totodata ca daca se va intampla va fi voia Domnului si ca acest lucru imi e de folos...desi, as fi ipocrita sa spun ca nu ma rog si nu ma gandesc ca sa nu se intample acest lucru...desi ma intreb uneori ce importanta are viata mea daca mai traiesc un an sau 10...cand sunt copii mici care se chinuiesc si mor(chiar saptamana trecuta am vazut in biserica un copil de 5 anisori care facea chimioterapie), ...si pana la urma asa cum mi a spus si Sfintia Sa Parintele Arsenie Papacioc important este cum te gaseste moartea nu cand...
Reply With Quote