View Single Post
Vechi 06.05.2008, 13:43:08
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Z.Lidia
. Din cate imi inchipui, din punctul lor de vedere nu ar fi pacat sa le citeasca, si totusi nu le inteleg refuzul. Sau, de ce nu vin la o adunare, de exemplu, cand ne vorbeste parintele Teofil Paraianu. De ce atata incrancenare? Nici nu vor sa auda! Probabil se tem ca vor fi convinsi sa vina spre ortodoxie, sa creada in Sfinti, si nu-i lasa mandria! Chiar le-am propus protestantilor acestea, si nici nu au vrut sa auda!! DE CE?
Cu cativa ani in urma, am fost la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus si m-am spovedit la parintele Teofil Paraianu. Cand i-am marturisit ca imi place sa citesc Biblia, mi-a spus ceva ce si azi imi suna in urechi: "lasa Biblia si vino la biserica". Mai pot sa vin sa ascult cu placere si incredere sfaturile acestui om? Totusi il mai ascult pe postul de radio "Radio Ortodoxia".

Zilele trecute am fost in vizita la manstirile din nordul Moldovei. De la Putna am cumparat o carte cu titlul "Ereziile apusului" de Ierom. Visarion Moldoveanu si Bogdan Mateciuc. Am fost suparat de cate neadevaruri am citit referitoare la alte "secte". Cel putin referitor la "secta" din care fac parte si pe care o cunosc bine.

In concluzie: prefer sa citesc Biblia si cartile de la "secta" mea, in care gasesc respectul petru orice om, indiferent de religia din care face parte.

Reply With Quote