View Single Post
Vechi 07.05.2008, 14:27:18
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne,ce mai vad pe-aici!!!Auzi,cica poti naste copii debili mintali daca ai concepi in post!!!Voi,oare va auziti cand scoateti asemenea cuvinte din gura aceia inteleapta?Eu cred ca nu,ca altfel v-ar durea buzele sa spuneti asa ceva.Dar stiu ca este specific oamenilor care se considera destul de credinciosi cat sa invoce mereu,aproape mereu pedeapsa,si nu compasiunea sau iertarea,ori intelegerea omeneasca.I-a calculati-va fiecarea perioada estimata a conceptiei din care v-ati nascut,si sa vedem care va puteti conidera debili mintali si care nu!!!!
Mi se face greaata de astfel de "cugetari",si ma simt parca,in perioada inchizitiei in care,acesti"buni marturisitori",ar pregati probabil streangul pentru cei pacatosi.Pai de-aia unii oameni nu mai stiu ce sa creada,ca in loc de liniste si intelegere,gasesc in credinta numai teama si nepasare.
Nu oameni buni,Dumnezeu nu judeca astfel,pentru ca el este TARE MARET,nu ar decade niciodata la nivelul atat de josnic al conceptiilor noastre despre neputinta si greseala,despre neiertare si dezgust.Dumnezeu cunoaste fiecare simt,fiecare lucrare in parte,cunoaste fiecare cuget si gand,dar nu in ultimul rand,toata oranduirea care face lucrurile sa se intample intr-un fel sau altul.
Si inca ceva,O MAMA,nu ar indrazni vre-odata sa marturiseasca ca un copil are vre-o vina spirituala daca acesta sufera cummplit,vre-o vina parentala.O mama nu atribuie,nici macar imaginar,lucruri malefice unui copil.Asa ca Doamne Fereste,sa se i-a Dumnezeu dupa nebunia noastra,caci nu este atat de mare pacat sa concepi un copil in post,mai ales datorita unor factori care sunt ceruti,pacat este sa aducem raul mereu aproape prin conceptii care mai de care mai bizare si mai malefice,CAND DUMNEZEU ESTE IUBIRE,ORICUUUUUMMMM!
Reply With Quote