View Single Post
Vechi 07.05.2008, 15:13:47
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

DREPTATE,DREPTATE...SI IAR DREPTATE!.Dreptatea este de partea binelui,nu de partea teoriei,al maiestriei de cuvinte pe care am invatat sa le manuim,in acelasi timp in care am uitat de fapte.Dreptatea este de partea confirmarii acesteia,de partea faptelor...si nu carti peste carti,in teancuri fara sens selectate pentru rivalitate,pentru competitie spirituala.Ce bine ar fi daca ne-am bate in fapte,sa vedem cine le face pe alea mai bune,si nu in date calendaristice,in calculele inutile ale unei credinte de mult apuse.Cred ca dupa fapte se poate vedea omul care-l are pe Dumnezeu,nu dupa data in care considera el ca e bine sa se roage,caci poate sa se roage oricand.
Dumnezeu a venit pe pamant si a spus;"EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA!...",Nu a spus eu sunt pe vechi,sau pe nou,ori catolic sau mai stiu eu ce...urmati-ma!
Oameni buni,ne-am ratacit in detalii,si dogma sau scrierea a devenit scut mai presus decat faptele si cugetul cel adevarat din noi.Si e pacat,ca degeaba vorbim la infinit despre credinta,daca nu suntem capabil sa o simtim prin iubire...NUMAI PRIN IUBIRE.ASTA ESTE O ADEVARATA LEGE!!!!DE ASTA SA TINEM CONT SI NU NE VOM PIERDE CU SIGURANTA!