View Single Post
Vechi 07.05.2008, 15:31:42
razvan_m
Guest

Implicit

Citand ory:
Citat:
DREPTATE,DREPTATE...SI IAR DREPTATE!.Dreptatea este de partea binelui,nu de partea teoriei,al maiestriei de cuvinte pe care am invatat sa le manuim,in acelasi timp in care am uitat de fapte.Dreptatea este de partea confirmarii acesteia,de partea faptelor...si nu carti peste carti,in teancuri fara sens selectate pentru rivalitate,pentru competitie spirituala.Ce bine ar fi daca ne-am bate in fapte,sa vedem cine le face pe alea mai bune,si nu in date calendaristice,in calculele inutile ale unei credinte de mult apuse.Cred ca dupa fapte se poate vedea omul care-l are pe Dumnezeu,nu dupa data in care considera el ca e bine sa se roage,caci poate sa se roage oricand.
Dumnezeu a venit pe pamant si a spus;"EU SUNT CALEA,ADEVARUL SI VIATA!...",Nu a spus eu sunt pe vechi,sau pe nou,ori catolic sau mai stiu eu ce...urmati-ma!
Oameni buni,ne-am ratacit in detalii,si dogma sau scrierea a devenit scut mai presus decat faptele si cugetul cel adevarat din noi.Si e pacat,ca degeaba vorbim la infinit despre credinta,daca nu suntem capabil sa o simtim prin iubire...NUMAI PRIN IUBIRE.ASTA ESTE O ADEVARATA LEGE!!!!DE ASTA SA TINEM CONT SI NU NE VOM PIERDE CU SIGURANTA!
Sau parintii nostri Ilie Cleopa si Arsenie Papacioc nu au fost luminati de Duhul Sfant cand au scris sau au spus ceea ce am citat in postarea anterioara?
Sau membrii BOSVR sunt adevaratii crestini ortodocsi, iar noi BOR avand in frunte un Patriarh ales dupa toate canoanele BO suntem schismatici? Sa tii de chestiunea cu stilul calendarului ca de o dogma inexpugnabila nu este oare mandrie din partea membrilor acestei asa-zise Biserici Ortodoxe, BOSVR? Nu inseamna lepadare de ierarhii din fruntea BOR pe care ei ii critica toata ziua in vazul intregului popor? Oare nu sunt ei vinovati ca imping binecredinciosul popor roman spre schisma lor anatemizata de insasi conducerea BOR? Ory ,esti cumva membra a BOSVR? Daca da, sa stii ca te afli sub anatema BOR si e de trebuinta pentru mantuirea sufletului tau sa revii la BOR. Daca esti membra a BOR si ii aprobi si pe cei din BOSVR, sa stii ca esti chiar aproape de a primi acesta anatema, din pricina simpatiilor tale pt. BOSVR, membra a nu stiu cator sinoade schismatice, nerecunoscute pe plan mondial de Biseriica Ortodoxa, Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca.
A propos,Ory, cati preoti facuti la Manastirea Slatioara, sunt recunoscuti de BOR?

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri.
--------------------------------------------------------------------------------------
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!