Ce va mai place sa asociati problemele si necazurile oamenilor cu necredinta!!!!
Voi sunteti atat de perfecti?Voi sunteti mai presusu?Credeti ca daca nu v-a bufnit o butelie in cap,asta inseamna ca sunteti prea drepti?Ce fel de credinta trebuie sa fii atat de insensibil la necazurile oamenilor,caci daca ai detine un duh curat,nici prin cap nu ti-ar trece sa comentezi acestea astfel,nici macar din auzite sau propovaduite de altii.Caci si eu le-am auzit,dar nu le cred,caci sunt rautati cu iz de credinta.
Inteleg,multe carti de acest gen au fost scrise in perioada in care nu existau atatea si-atatea cunostinte despre noi insine si lucrurile inconjuratoare,dar sa afirmi acestea in zilele in care pacatul a capatat forme atat de ingrozitoare,este o atitudine inapoiata.
Numai Dumnezeu stie de ce se intampla anumite lucruri dureroase in viata omului,noi suntem vai de capul nostru,poate mai neputinciosi si suferinzi decat cea "pedepsita de greseala proprie".
Si stiu Anita....nu ajungem nicaieri,caci eu calculez,cumva mai profund lucrurile,iar tu spicuiesti de pe ici pe colo,de suprafata....si din INTERMINABILELE CITATE.
|