Citat:
Īn prealabil postat de Negroponte
???Mirelat,induci in eroare.Inteleg ca pana acum nu v-a dat Dumnezeu copii,dar lasi sa se inteleaga ca va doriti si sperati sa aveti copii.Doar ca de cativa ani nu mai aveti relatii cojugale[si asta numiti experienta de viata]Daca voi nu vreti nici Dumnezeu nu va poate ajuta.Nu mai indemnati si pe altii la disptretuirea casatoriei ca e pacat.:)Doamne ajuta!
|
OK Negroponte, ce te face sa crezi ca sexul in familie defineste experienta de viata ?!... Si cum ai ajuns la concluzia ca dispretuim casatoria ?!... Nu indemn pe nimeni la nimic, doar imi dau o parere, din propria experienta. Eu zic ca Dumnezeu stie de ce nu da copii tuturor si nu cred ca suntem noi mai destepti decat El.
Parinte ierom_petru, cred ca Nicoleta atunci cand a deschis topicul a vrut sa fie concisa - i.e. numind o casatorie fara preocupari sexuale ca fiind ALBA. Asta nu inseamna ca celelalte ar fi negre, nicidecum. De altfel, parintele Arsenie Boca spunea ca sexul este dat omului in scopul procrearii, si nu trebuie practicat in afara de aceasta. Mai degraba sfatuiti-i pe cei care practica sexul intr-adevar ca pe un sport, fara ghilimele. In ceea ce ne priveste pe mine si pe sotul meu, nu stiu daca ati sesizat nuanta ca atunci cand ne-am casatorit nu ne-am propus sa traim ca si calugarii. Parca nu asta inseamna calugaria...
Scuze tuturor care se simt in vreun fel lezati de cele spuse de mine. Pana la urma nu este decat o problema de interpretare personala.