Am postat si pe blogul lui Laurentiu Dumitru.
Stiti iubitilor frati ca Alex Jones care a publicat filmele alea cu "new world order" si altele l-a aparat pe David Koresh si a ajutat la constructia unei biserici adventiste de ziua a 7a avand o parere foarte buna despre acestia?
Si tot asa inainte de anul 2000 zicea ca o sa se intample nu stiu ce dar nu s-a intamplat...
Iar in legatura cu mesajele subliminale si alte chestii de genu asta...pai parca in Sfanta Scriptura zicea "Dumnezeu este credincios si nu va ingadui sa va ispiti peste puterile voastre" citat amintit de Parintele Cleopa.
Asemenea Parintele Cleopa nu zicea nimic despre acestea si raspundea credinciosilor ca "Dumnezeu este la carma" cand i se spuneau astfel de lucruri.
Pai Dumnezeu nu este atotputernic?
Dupa cuvantul parintelui Rafail Noica tot ce se intampla se intampla sau cu voia lui Dumnezeu(ce se intampla spre mantuire) sau cu ingaduinta lui Dumnezeu(ce nu se intampla spre mantuire).
Este clar ca acestea nu ne sunt de folos spre mantuirea sufletele noastre abatandu-ne atentia la pacatele altora si aruncandu-ne in parerea de sine (fariseu din noi e foarte bucuros cand citeste acestea si zice : "Ia uite eu nu sunt asa de rau ca ala!".
"Ia uite ce a facut ala Dumnezeu o sa il pedepseasca!" etc.)
|