ASCOR este compus din tineri care se roaga,merge in pelerinaje, fac un bine altora mai slabi, se cunosc intre ei si se sprijina. Ca oricare oameni si tineri pe deasupra, au si slabiciuni. Dar gandit-va, fratilor, cu cat sunt ei mai buni, de cate mii de ori decat cei fara actiune in cele ale credinteti? Ori credinta fara fapte e moarta.
Cu cat sunt ei mai buni decat drogatii betivii si curvarii si multi dintre atatia altii, necredinciosii tineri de varsta lor? Oare nu era clar ca niste tineri nu vor avea nici pe departe resursele necesare sa poata sa se mute in alt sediu repede, fara a risca risipirea? Dezintegrarea? > Nu aici e lucratura de fapt?
Pe de alta parte, inchiderea unui sediu ca ASCOR Bucuresti, fara a da alternative, este un semn CLAR ca ne paste moartea, si totusi mai nimeni nu striga, nimeni nu urla, vazand asemenea fapte strigatoare la Cer. Ieri Tanacu, azi ASCOR-ul aruncat in drum... Oare asa suntem noi romanii lasi si fricosi, tinand totul "la mic" pana e prea tarziu?? Aceasta prigoana a tinerilor crestini ---- putinii ce au mai ramas, este un MARE semn de alarma.
Cred ca acest forum si-ar atinge scopul daca mai multi ne-am uni sa ajutam ASCOR-ul cu bani sa poata inchiria un sediu nou. Eu ma inscriu pe lista. Mai sunt si altii?
|