Citat:
În prealabil postat de AlexandruP
Citat:
În prealabil postat de alecsandru
Dinspre partea mea, personal, cu toata dragostea si bucuria, observ ca userul dvs. poarta numele Preasfintei Fecioare Maria, Maica Domnului Nostru Iisus Hristos, iar rugaciunea ingereasca este Ave Maria. A si mai este ceva Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica, sunt cele doua surori Martha si Maria, pe care de o potriva le iubea Mantuitorul nostru Iisus Hristos, si sunt O Unica Biserica Crestina Universala intemeiata pe sangele Mantuitorului Iisus Hristos, varsat pe Golghota.
Bine ati venit!
|
La fel si din partea mea - bine ai venit, Maria!
(mai ales ca ne-am mai intalnit si pe alte forumurile, inclusiv arcb.ro)
Cat despre ceea ce ai zis, Alecsandru, ca "Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica, sunt cele doua surori Martha si Maria, pe care de o potriva le iubea Mantuitorul nostru Iisus Hristos, si sunt O Unica Biserica Crestina Universala intemeiata pe sangele Mantuitorului Iisus Hristos, varsat pe Golghota.", asta cred ca este parerea ta personala, iar nu una oficiala, reprezentativa pt. Biserica Ortodoxa...
|
Este clar ca este o parere personala, pentru ca exprima invatatura de credinta a Mantuitorului Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, in care sunt botezat, si care invatatura este marturisita de Biserica din care ma marturisesc a face parte Biserica Ortodoxa, si de asemenea de invatatura Bisericii Catolice. Din modul cum pui problema insa, remarc ca nu ai venit pe acest forum cu intentii deloc crestinesti, si ceea ce iti doresti, nu este sa gasim invatatura comuna de credinta, ceea ce ne uneste. Ci ceea ce dezbina!
Alte forumuri..........este problema ta. Du-te pe acele forumuri.
Cat despre userul Maria, se pare ca ea si-a dorit o comunicare exact in duhul in care nu comunici tu!