View Single Post
Vechi 11.05.2008, 10:35:07
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel
Lectura neoprotestantilor este una preferentiala. Acest lucru arata exact neputinta lor de a-si asuma Biblia in intregime.
Costel, este incorect ceea ce afirmi. Am avut impreuna diferite discutii. Totdeauna, eu am cautat sa explic cum inteleg pasajele din Biblie la care faceai referire. Tu, in schimb, ai ocolit in mod repetat pasajele biblice pe care le postam eu. Si acum spui despre unul ca mine ca am o lectura preferentiala (banuiesc ca faci referire la lectura Bibliei).

Discutam si subiectul pe care l-ai deschis: referitor la preotie. Dar pana atunci, am si eu o rugaminte la tine. Am postat in repetate randuri niste versete sperand ca le vei baga in seama. Le repet si te rog sa-mi spui daca acestea mai sunt valabile si daca sunt, cum le intelegi.
Iata versetele:
"Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o"(Facerea cap. 2:3)
"Caci, ce binecuvantezi Tu, Doamne, este binecuvantat pe vecinicie" (1 Cronici 17:27)
"..la Tatal luminilor, in care nu este nici schimbare, nici umbra de mutare" (Iacov cap. 1:17).

As mai avea vre-o cateva zeci de versete, pe aceeasi tema, dar nu pot sa le postez. Incarc discutia.

Cu speranta ca tu nu ai o lectura preferentiala, astept niste lamuriri pe marginea acestor versete.