View Single Post
Vechi 31.10.2006, 19:59:42
euftalia euftalia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Euftalia, de mult vroiam sa iti scriu si iata ca acum s-a ivit ocazia. In primul rand iti doresc din tot sufletul insanatosire grabnica si completa. Ai incredere in tine, ai incredere ca se poate si Dumnezeu te va ajuta. Nu stiu exact de ce boala suferi, dar parerea mea este ca medicamentele nu ajuta intotdeauna, ba mai mult, sunt o arma cu doua taisuri in bolile psihice. Roaga-te sa iti gasesti un duhovnic bun, sau cum spunea un parinte, roaga-te sa te gaseasca el pe tine. Sper ca te intelegi bine cu familia ta, pentru ca si asta este f. important, sprijinul moral si dragostea familiei. Ai mare grija de tine si roaga-te Maicii Domnului sa te aiba in paza si sa te ajute intotdeauna. Daca ai si un sfant protector, nu uita ca el este intotdeauna alaturi de tine si te va ajuta la greu. Si orice sfant la care te rogi cu credinta si speranta eu cred ca te va ajuta. Acum cativa ani am avut o experienta neplacuta intr-o biserica din Bucuresti, eram foarte speriata si inconstient parca am alergat si m-am lipit de icoana Sf. Paraschiva, cerand ajutor. Cu mana pe inima pot sa iti spun ca imediat acele halucinatii care ma inspaimantasera au disparut si m-a cuprins o liniste si o pace de nedescris in cuvinte. Este doar un exemplu care sa te intareasca si sa te faca sa ai incredere in tine. Dumnezeu sa-ti ajute !
Multumesc pentru incurajari. Boala mea este o forme de schizofrenie, care insa s-a ameliorat mult. Intr-adevar am o mam si un frate foarte buni. necazul este ca si fratele meu este bolnav pentru ca si tata a fost(s-a stins din viata fara sa stie ca moare, deci Dumnezeu l-a iubit intr-un fel, asta acum 5 ani , avea 59 de ani).
eu daca m-am inbolnavit la 16 ani am alergat pe calea bisericii, mi-am revenit intr-un an aproximativ, dupa cativa ani s-a inbolnavit si fratele meu. Si-a mai revenit si el, vreo doi ani a fost mai binisor, apoi a avut o cadere mare, se credea pacatos, ii era frica de Dumnezeu. eu iar am alergat la biserica si ma rugam si 4 ore in sf. biserica, si la vreo 8 luni de rugaciune au aparut halucinatiile auditive legate de cele sfinte. vezi ca creierul meu nu suporta atata rugaciune , subconstientul dicta lucruri aiurea. Dupa vreo doi ani si jumatate de halucinatii si cateva internari, au disparut. Eu nu ma indoiesc ca Dumnezeu si sfintii ne ajuta( eu il iubesc pe sfantul Nicolaie), dar oamenii bolnavi trebuie sa se roage putin cu cuvintelle lor sau rugaciunea Tatal nostru
Multumesc inca o data pentru gandurile bune, ma simt in general bine, dar sa stii ca si medicamentele mai alina tensiunile nervoase, mai amortesc simptomele violente, stiu pe pielea mea si a fratelui ca uneori par a nu avea efect, si tata imi spunea ca trebuie sa lucram cu autosugestia, si el stia saracul cum este cu boala asta, si era si foarte credincios. Am avut si o bunica, din partea mamei, care a murit de curand si care avea un suflet de sfanta, mereu o visez ca imi zice ca ii este bine la Dumnezeu. Ea m-a sustinut enorm toata viata si acum o face mama. Numai bine iti doresc si tie!
Reply With Quote