Citat:
În prealabil postat de iosif
Draga Euftalia,
Din pacate, trebuie sa te contrazic. Hristos nu a fost un farsor care a convorbit cu demonii! Crezi ca ispitirea din pustie, sau trimiterea demonilor in porci, etc... erau doar asa piese de teatru?? Una dintre incercarile importante ale diavolului este aceea de a ne face sa credem ca el nu exista! In momnetul in care noi credem acest lucru, nu stam cu grija de a ne apara de el. Eu cred ca nu putem lua din viata doar aspectele pozitive. Avem o lupta de dus si ea nu este impotriva trupului, asa cum spune Sf. Ap. Pavel, ci impotriva demonilor. " Caci lupta noastra nu este îimpotriva trupului si a sangelui, ci impotriva incepatoriilor, impotriva stapaniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii, care sunt in vazduh." Ef 6,12
N-are rost sa interpretam in mod simbolic ceea ce e negru pe alb, asta fac cei din Occident si rezultatele sunt pe masura! Insa, asa cum spui si tu, exista si cazuri in care oamenii fie intentionat reactioneaza ciudat, fie din autosugestionare....insa acestea nu anuleaza realitatea existentei demonizarilor!
|
Sigur ca Iisus nu a fost farseur, dar Biblia este alegorica, este greu de inteles pentru noi. Iisus nu a fost ispitit de satana ci de slabiciunea lui de om. Demonii nu au cum sa intre in om pentru ca locul este ocupat de sufletul fiecaruia . Prin manastiri mai ales a patruns psihoza asta cu posedatii, ai vazut la tanacu ce s-a intamplat din ignoranta, fanatism si sindrom paranoid a asazis parintelui Daniel si a 4 maici. Sora irina trebiuia internata si sedata, medicii nu au mai putut face decat sa incerce sa o resusciteze caci nu mancase si nu bause de trei zile,a avut moarte martirica, asemeni lui Iisus, uite unde duce felul de a vedea dracusori peste tot. Raul stiu ca exista, dar il ocolesc cand il identific, Doamne ajuta1