View Single Post
Vechi 12.05.2008, 09:52:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

ca ai vorbit despre animale, despre fiarele in chip de oameni.... comparam la un moment dat ce shi cum mananca un animal, o fiara, shi un om, shi am ajuns la concluzia ca suntem de foarte multe ori mult mai jos ca fiarele, ca ele mananca doar de foame, shi cand nu le este foame nu mananca, deci aceasta regula ele o cunosc foarte bine shi o aplica dand posibilitate sa creasca celelalte vietzuitoare sau plante, pe cand oamenii nu aplica aceasta formula magica simpla shi fireasca, din firea stomacului lor, ci aplica regula lacomiei.... ca daca am manca doar cand ne este foame, cand suntem siguri ca ne este foame shi doar strictul necesar atunci am ajunge shi noi la nivelul fiarelor, dar noi suntem mai jos ca fiarele, shi mancam oridecate ori ne surade ceva, cand avam un gand stracurat a obtzinerii aurului cu nerushinare, fara rushine, pentru ca avem zugravite nishte naluciri ale bunastarii prin fatza ochilor... cand ne transformam in proorocul mincinos cascator.....

iar reintorcandu-ma la monahia respectiva, ea are mereu coshmarul vanzarii shi lepadarii de Hristos, cum il avem fiecare in noi oridecateori iubim duhul mincinos al maririi de sine, doar ca noi nu suntem conshtientzi shi ne facem ca nu vedem ca sa ne incalzim cu parerea barfitoare de sine, un fel de autobarfa ca iata ca noua nu ni se va intampla nimic rau, nu ne va lovi inundatzia shi cutremurul, pentru ca am fi nishte casnici privilegiatzi ai lui Hristos... nishte piliqqi de ban irodiad al egoismului unei conshtiintze "serioase" ce bate pas de defilare in fatza multzimilor... infricoshatzai pana peste poate in a aplica cu toata fortza shi exemplul asupra altora datoriile nalucite ale omidei... adica a regelui gog... asha cum spunea sarmanul prooroc ce aduna dude shi care vorbea despre raul care il va face Domnul shi pe cel care nu-l va face, amenintzand de la Dumnezeu ca va urma dezastrul unora pentru cele patru shi pentru cele trei..... :)
Reply With Quote