View Single Post
Vechi 12.05.2008, 11:44:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
bine soro oy,
zi o rugaciune si te linisteste.
poi eu vad ca tu eshti mai nelinishtit ca ory.... sa fie din cauza ca itzi pasa mai mult de monahi decat ei? de aceea ma intreb cand ai fost ultima oara la o manastire dar nu doar pentru a avea un concediu mai interesant ci pentru a asista la o slujba sau o liturghie? Eu am fost doar cand eram f mic in interes mai mult turistic.... dar unii se duc sa mai stea de vorba cu cate un monah imbunatatzit sau o monahie pentru a deslushi cate o problema....

ma intreb de ce ar trebui ca ory sa corespunda ochilor tai? sa ai dumneata ochi curatzitzi cu alifie de la Hristos shi te gandeshti la mantuirea ei, sau sa vezi paie prin barna telescopica a maririi de sine pe care totzi o avem in mod fatal in ochishorii noshtrii de creshtini ce ne-am fofilat fara rushinica printre shefi... iar daca suntem shefi atunci de ce sa nu facem putzintica ordine intre oy...

deci te rog frumos sa nu ne trimitzi sa facem rugaciuni pentru interesele tale, ca ia sa vedem cum vei reactziona la mesajul meu.... te vei oftica? sau vei pastra linishtirea inimii? asta daca shtii cum se face in timpul rugaciunii shi in diferite situatzii.... dar cred shi eu ca shi ory ca dumneata nu shtii dar dai la altzii sa faca ce ar trebui sa faci dumneata... shi eu shi ea... dar nu cu fortza! ci fiecare dupa umila sa credintza... sau cum ????:(
Reply With Quote