Domnule, Andrei, poi nu te-am facut chiar bou ci doar asha am facut mici tangentze ca nu e voie sa foloseshti chiar asha epitete catre un aproape ca daca zici cuiva nevrednicule cazi pe mana soborului daca zici prostule pe mana judecatorului iar de zici nebunule cazi pe mana focului gheenei cum ne invatza Hristos ca sunt hule ingrozitoare daca victima se supara shi nu lasa loc de iertare shi se apuca de te da pe mana cuiva, dar vad ca domnia ta nu te-ai suparat shi nu m-ai dat pe mana nimanui, deci multzumesc frumos, dar daca faci asemanari din lumea animala e tot cam acelashi lucru deci eu nu te-ash fi facut direct ci eventual doar asha o mica trimitere spre sensuri...
dar ca vorbeshti de viermi, poi atunci sa-tzi povestesc cum am vazut pe tv cartitza care noi crezand ca nu vede ne inchipuim ca vai sarmana, poi mirosul ei e mai dezvoltat ca shi ochii, shi sa vezi cum simte ea prin pamant mirosul ramei, ca nu-tzi vine sa crezi cum miroase prin pamant, ca prin pamant simte miros de rama, dar totushi la mica distantza, ca pentru aia ishi face galerii prin care se ventileaza aer in mod intzelept shi ea simte din ce galerie ii vine mirosul shi repede detecteaza rama cu pricina shi o haleshte....
deci daca zici ca te vezi ca un vierme atunci ai de grija sa nu apara vre-o cartitza care te gineshte dupa miros prin ce locuri te invartzi, cat de serios eshti shi cat de sincer, ca astea s-ar putea sa te haleasca fiindca la noi se pare ca e o efervescentza de carcartitze shi iepurpuri shi naparparci... astfel ca barfa shi autobarfa datoriilor e mereu in floare(-a ierbii) ???:(:(
deci ma iarta ca am continuat discutzia :)
|