View Single Post
Vechi 12.05.2008, 18:18:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

dar au la baza aceste explicatzii o mare pacaleala, o minciuna pe care au trimis-o in timp inapoi spre milioane de ani shi apoi au ashteptat sa auda ecoul ei revenit pe pamant.... e o mare aberatzie formula lor de testare a varstei unui obiect prin radiatzia crbonului 14, n-am sa explic dar mie mi-e foarte clar ca au la baza cateva erori flagrante de aprozimare din cauza unor presupozitzii shi deductzii greshite... suntem la aproximativ 7500 de ani de la facerea lumii iar virstele alea shi datarile despre milioane de ani sunt comice shi puerile dar bune pentru creduli ca practic ei se straduie sa sustzina teoria bigbangului... teorie ce are la baza o stupida minune facuta de nimeni, o actziune total intamplatoare, o explozie cu miliarde de ani in urma, shi apoi tot asha din intamplare in intamplare am ajuns pana in zilele noastre total intamplator shi tot asha o sa shi disparem prin minuni total intamplatoare... nu ca e cel mai simplu de sustzinut intamplarea minunata facuta de nimeni? nu ai nici o responsabilitate cand o sustzii shi este de necombatut complet... dar va zic eu ca formula aia de calcul a varstelor mostrelor, aia cu carbon 14 este eronata shi nici macar nu este in concordantza cu shtiintzele fizico-matematice ci este o demonstratzie greshita, la fel ca aia cu viteza fixa shi maxima a luminii in vid, de 3*10**8m/s.... ca viteza luminii este nelimitata, nu are maxim. Dar cine ma crede pe mine, nimeni, dar nici nu ma intereseaza sa ma creada cineva, dar teoriile shi demonstratziile lor shi formulele respective au in ele un viciu de demonstratzie avand shi multe presupozitzii extrapolate total absurd. :)