View Single Post
Vechi 13.05.2008, 00:47:24
emanuel2007
Guest

Implicit

pentru konstantinos si pentru toti cei care vor sa discutam live chestiunile despre ecumenism adresa mea de mess este :
rafaelos_nep@yahoo.com
daca vreti eu am sa expun acel studiu ( cam lung este adevarat ) in care se va vedea demonstrat prin calcule cum ca calendarul iulian este ales tocmai pentru ca el aproximeaza atat anul lunar cat si cel solar ( daca este indreptat din cand in cand ) ... cred ca tocmai de astfel de studii avea nevoie parintele Ilie Cleopa si ceilalti ( sfinti ) care au gresit in privinta cal iulian ( au gresit din cauza lipsei unor informatii care se gasesc foarte foarte greu si in ziua de azi , ce sa mai vorbim de vremurile in care au trait ei )
de exemplu si cei din vechime din romania nu stiau mai nimic despre rugaciunea lui Iisus tot din cauza ca nu existau niste carti care sa vorbesca despre aceasta ; dar cand a venit sfantul Paisie Velicikovski din sfantul munte , ia invatat aceasta rugaciune harica ... nu ? se paote ca unele lucruri sa nu fie pur si simplu cunoscute din lipsa cartilor sau a staretilor care sa te invete aceasta , si prin aceasta se pot face anumite greseli , dar aceste greseli nu le lasa Dumnezeu sa ramana la infinit ...
si dacasfantul IsaacSirul a putut n crede intro erezie toata viata din cauza lipsei de informare , atunci asta nu l-a impiedicat cu nimica sa fie canonizat , deoarece na facut aceasta din rea voita ... deci atunci si parintelke Ilie Cleopa , chiar si daca a fost un sfant , putea sa faca o greseala in privinta calendarului , lucru care nu il va impiedica ca , vreodata sa fie canonizat , poate ...