View Single Post
Vechi 13.05.2008, 14:38:30
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu conteniti sa aduceti in vedere numai citate din sfinti parinti,care uneori acestea sunt imaginare,culese de fapt din raditia babeasca si aduse la rangul de sfintenie.Poate ca veti gasi in cele din urma si citate din inima si gandirea voastra,fiindca cu ea veti merge dincolo,nu cu randurile altora asternute pe hartie.
Si este normal ca nu o poti intelege pe Iana,pentru ca are dreptate,insa de vreme ce dreptatea o gasiti doar in paragrafe,nu aveti cum a va priviti in inima si sa vedeti ca intr-adevar osanditi astfel copii inainte de a se naste,sub pretextul citatelor.Si ma intreb,aveti inimi de mama?Pentru ca eu am,si dupa cum am mai spus,nu as atribui NICIODATA unui copil pedeapsa datorita unor idei atat de vagi ale greselii,greselilor altora.
Eu stiu si simt ca sunteti mandri de aceasta obisnuinta de-a va exprima prin citatele sfintilor,sau doar ale unor simpli preoti,si astfel considerati ca va impartasiti credinta,dar pe mine ma lasa absolut rece o astfel de credinta,fiindca nu reprezinta decat o simpla copiere literara,redate de maini care nu pot cunoaste pe deplin atingerea simtirii...si transmiterii ei cu dragoste fata de oameni.
Reply With Quote