View Single Post
Vechi 14.05.2008, 00:34:10
Grigorie Grigorie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coman
asculta doamna Maria B,daca ai fi barbat ti-as spune mai multe,,,dar asa din respectul care il am, doar te rog frumos sa nu ne tulburi apele,nici d-ta nici altcineva afara de ortodox,desigur daca sunteti interesata,nu ca sa iscati discutii contradictorii.
Nu sunt de parere ca produce tulburare daca scrie la sectiunea dedicata Bisericii Catolice. E cat se poate de normal atat timp cat se pastreaza limitele bunului simt.

Apoi nu cred ca trebuie sa se tulbure cineva daca sunt expuse si pareri neortodoxe. Nu avem cum sa evitam realitatea, heterodocsi exista inca de pe vremea apostolilor. Iar intre heterodocsi exista mai multe trepte, catolicii fiind mai apropiati de ortodoxie decat altii. Unii din ei, cu ajutorul lui Dumnezeu, este posibil sa apropie de ortodoxie daca vor afla mai multe. Ingradindu-le dreptul de a scrie pe forum, ii izgonim si facem un deserviciu ortodoxiei. Iar strainii care citesc cele scrise aici vor ramane cu impresia ca ortodocsii reprezinta o categorie de fiinte fragile, incapabile de aparare, miscate de prima adiere a vantului. Eu zic ca e cazul sa renuntam la astfel de sensibilitati exagerate.
Lasati-o pe MariaB sa ne vorbeasca despre papa si Imaculata Conceptie s.a., caci i se va da o replica pe masura.
Reply With Quote