Am auzit ca unii ghicesc cu mortul. Nu stiu ce vraji, cum fac. Mi s-a intamplat sa mi se spuna pe strada de cateva ori: hai sa-ti ghicesc, eu vad viitorul, ruda cutare mi-a murit acum x ani! Voua nu vi s-a intamplat asta?
Apoi, parca de la Urania am auzit de pregatire pe la Arad! Desi, sunt si eu curioasa, daca stie cineva ce o fi pe-acolo!
Sa ne pazeasca Dumnezeu! Stiu ca e pacat sa mergi la ghicitoare. Am gasit scris la o biserica, nu ai voie nici sa intri in biserica 2 saptamani, daca mergi la ghicitoare. E ca si cum te-ai inchina la alt Dumnezeu! Sau nu ai avea incredere in iconomia lui Dumnezeu!
Cred ca exista persoane care pot ghici. Dar e pacat sa ghiceasca.
Am auzit intamplator pe cineva ca i-a ghicit altcuiva despre ceva urat care urma sa se intample, dar mai bine nu i-a spus, a crezut ca e mai bine pentru acea persoana sa nu afle.
Odata, cand am avut de luat o hotarare grea, nu stiam ce sa aleg. Am fost la rugaciune, la acatist, Sf Maslu, m-am rugat cateva zile sa ma ajute Dumnezeu sa aleg bine, si am ales. Am aflat in timp ca daca alegeam cealalta varianta, ar fi fost rau de mine, si ii multumesc lui Dumnezeu (oricum, niciuna din variante nu presupunea pacat).
|