Subiect: • CPPSPM •
View Single Post
Vechi 14.05.2008, 14:50:53
pauldani pauldani is offline
Member

Data înregistrării: 06.01.2008
Implicit

Stim cred ca toti despre sexul inainte de casatorie...dar...vrei sa-mi spuneti ca exista aici persoane care nu fac asta?...sau care nu au facut asta?..
nu stiu ce sa zic...ma uit putin pe drum, la lume, la tineri?...eu nu stiu ce sa zic..."viata sexuala", sau cum o numesc incepe poate chiar la 12-13 ani, iar aici vorbim de casatorie....
am cunoscut tinere care s-au manifestat la fel "eu nu fac nimic pana la casatorie"..dar dupa cateva argumente ale prietenilor gen "eu te parasesc....bla bla bla" fetele au cedat...
si inca o intrebare despre ce fel de sex vorbim?...pentru ca in lumea "libera" in care traim se poarta altfel de raporturi sexuale, fetele afirmand ca ele sunt "neintinate"...
nu stiu ce sa zic sincer, eu nu cred ca mai exista puritatea de care vrem sa vorbim...eu sunt baiat, si incerc sa fiu realist nu mai visez la o sotie despre care vrem sa vorbim...
in fine, o campanie e foarte buna..dar daca parintele nu-si educa odorul si odorul e educat de filme si internet atunci nu avem la ce sa ne asteptam..si apoi, daca in familie copilul vede ca e foarte bine si inainte de casatorie, daca parintii au facut asta..sau daca ...in fine....in lumea in care traim nu stiu daca mai exista ceea ce vrem sa discutam crestinesc....
dar poate ma insel, nu ar fi prima data si primul aspect..si ar fi foarte bine sa ma insel...
numai bine....
Reply With Quote