View Single Post
Vechi 14.05.2008, 16:02:30
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Mirela, exista cuvintele indreptatoare de viata "sa ne iubim unii pe altii, ca intr-un gand sa marturisim". Daca parintii nu inteleg ce inseamna iubirea celuilalt fata de fiul sau fiica lor, daca ei nu se apropie de acesta persoana cu iubire, cum sa avem marturie intr-un gand. Evident ca este minunat sa ai si acordul lor in aceasta situatie. Dar eu cunosc si cazuri cand acestia nu au fost de acord ca fiul lor sa se casatoreasca cu o anumita persoana, ei s-au casatorit si acum cea care le poarta de grija permanent este chiar persoana nedorita.
Mirela, am inceput cu un sfat in care am pus pe primul loc rugaciunea. Ea ne face sa lucram cu buna cuviinta si nu dupa pofte si interese. La Cununie se spune, vorbind cu Dumnezeu: "De catre tine se insoteste barbatul cu femeia", de aici intelegem ca exista o randuiala a lui Dumnezeu.
Trebuie sa-ti iubesti parintii si daca ei nu au fost de acord sa te casatoresti cu o anumita persoana. Iubirea adevarata este o iubire care se revarsa dezinteresat. Iubirea adevarata este cea care nu face deosebire intre bun si rau, intre vrednic si nevrednic. Iar daca ai ajuns sa-i iubesti cum se cuvine, nu te mai poti opri niciodata din iubire, din a oferi.
Reply With Quote