View Single Post
Vechi 14.05.2008, 18:40:05
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

6 ani in care nu ti-ai vazut iubitul? Mie nu imi suna a relatie, iarta-ma daca te ranesc. Este usor sa fii "alaturi" de cineva atunci cand esti la distanta, dar atunci cand 2 persoane se vad zi de zi este mult mai dificil sa acorzi atentie exact atunci cand este necesar (si nu atunci cand suna la telefon, email, etc)..

Mie mi se pare ca la 30 de ani visezi..eu sunt un om mai practic si am trecut prin cateva experiente, poate de asta nu am incredere intr-o relatie cu o persoana cu care nu ai impartit nimic, poate doar timpul(si suferintele vei spune tu).
Cei casatoriti iti pot spune mai multe despre ce inseamna sa iubesti, sa imparti, sa traiesti langa un om, sa ai rabdare cu el, etc.
Eu nu stiu cat de multa incredere as avea intr-un barbat probabil tot de varsta ta si necasatorit(stii tu la ce ma refer)..
Nu ne-ai spus despre prietenul tau, daca ti-a povestit ca merge la biseria, se roaga, se spovedeste, daca este crestin.

Nu am vrut nici pe departe sa te ranesc, Dumnezeu sa te ajute sa iei decizia corecta indiferent cat va dura pana atunci.

Downloadeaza de pe internet Paraclisul Maicii Domnului. Pe mine m-a ajutat enorm la nevoie. Iar tu acum ai nevoie, dupa cum ai spus, de rugaciune, a ta si a noastra.

Doamne ajuta!
Reply With Quote