Citat:
În prealabil postat de maria55
Parerea mea este ca atunci cind incercam sa ajutam pe cineva ,sa ne dam un pic seama si de situatia in care se afla . Nu vedeti (antiec..si Laurentiu ) ca discutam singuri ? Cel in cauza nu este prezent sau nu arata interes .
Si eu puteam sa-i insir o gramada de sfaturi ,m-am intrebat insa ce poate ea sa primeasca fara sa se simta lezata .Pentru ca un om care s-a convins de un lucru ca functioneaza ,chiar daca nu e in regula nu va accepta usor sfatul tau ,poate il va simti ca o ,invidie , sau jignitor sau altceva .Din cauza asta eu i-am spus doua vorbe , m-am gindit ca daca va avea interes (adica daca sufletul ei e deschis spre dialog )v-a intreba mai mult .
Eu zic ca uneori trebuie sa avem mai multa rabdare si sa tinem cont ca nu orice medicament se potriveste la oricine ,poate nu e timpul potrivit pentru tratamentul vindecator .Nu uitati ca ranile unui astfel de suflet ( din pacate iti cunosc durerea Silverstar),nu se vindeca asa de usór ,e nevoie de multa afectiune , consideratie ,intelegere si apoi se trece mai departe daca cel in cauza poate si vrea .Daca nu ,puteti sa o bombardati voi cu ce vreti ,totul fara succes .Numai dragoste ......
Scuze e numai o parere !
Doamne ajuta !
|
E foarte buna parerea ta...dar crede-ma nu-i vreau raul lui silverstar ..dar printre toate cuvintele pe care le "rostim" printre toate sfaturile cel mai important este sufletul
"CE va da omul in schimb pentru sufletul sau??" intreaba Mantuitorul in Evanghelie
Cred ca este singura solutie cea mai buna sa vorbeasca cu un duhovnic sporit
Nu stiu cum intelege ea mesajul meu dar eu ii spun doar prieteneste in rest ea isi alege ce crede ca este mai bine pentru ea fiecare este liber sa faca ce vrea