Citat:
În prealabil postat de pacatoasa
Va multumesc pentru raspunsuri....
Mirelat, la pacatele straine uite ca nu m-am gandit...si am destule...
Vsovi, am si eu ghid de spovedanie si intradevar sunt pacate la care nu m as fi gandit...e f. bun...dar totusi inca nu m ati lamurit cu modul de a le spune...noesis mi a spus ca trebuie doar sa numesc pacate....mai astept pareri...ca sa pot trage o concluzie....:)
Eu sunt pomul cel neroditor care nici o roada nu a dat...
|
tre sa spui de cite ori ai facut fiecare pacat [ex. de 2 ori...am...spui pacatul,de 5 ori am... spui pacatul ,dar nu spui si persoana impotriva caruia l-ai facut sau ai gindit rau ,adica numele persoanei si modul de a-l face nu se spun,ca nu e de folos E imp sa nu dai vina pe altul ,cum a facut ADAM CA a dat vina pe EVA ...si asa a fost izgonit din rai Spovedania tre sa fie sincera si dc e generala sa scrii pe o hirtie un fel de ghid ,ca te mai uiti pe el ca cel viclean cauta sa te faca sa uiti unele pacate sa le spui si apoi ti le aminteste dupa spovedanie.E important ca spovedania sa fie cit mai completa ,fara dezvinovatiri pe parcursul ei si insotita de dorinta de a nu mai repeta acele pacate niciodataE f.pmportant sa MRDITEZI ACASA LA MODUL CUM TE VEI SPOVEDI,SA LE SPUI INGIND LUI dUMNEZEU ,CU PARERE DE RAU DC POTI ,CA APOI SA-TI FIE MAI USOR SA LE SPUI LA DUHOVNIC DUMNEZEU SA TE AJUTE SA MERGI PE CALEA CEA BUNA.:)