View Single Post
Vechi 16.05.2008, 01:22:41
AndreiB AndreiB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2007
Implicit

o my god, soro ory, iarasi te-ai suparat.
matale soro esti asa, mai sufletista. :)
matale, soro, nu intelegi ca, atunci cind incalci o porinca sau regula esti pedepsit?
ia aminte la ce au patit ADAM SI EVA. si adam, saracul, era cu inima curata, ca nu intelegea de ce l-a pedepsit Dumnezeu, alungindu-l din Rai si se mai spune in Biblie ca mult a mai plins la poarta Raiului, insa Dumnezeu cel Drept si iubitor nu l-a mai primit in veci si mult timp nici dupa moarte, ca a trebuit sa vina Fiul Lui pentru a-i spala pacatul neascultatorului de adam.
asa si cu aceasta femeie, care va concepe in post cu buna stiinta, va fi pedepsita. pentru ca si ea, asemeni lui adam, este neascultatoare.
si hai, soro ory, ca sa-ti dau un exemplu de TAT IUBITOR, de acesta data om, nu Dumnezeu./
bunul si dreptul IOV, in fiecare zi aducea jertfa Lui Dumnezeu in numele copiilor lui, spunindu-si: daca copiii mei au uitat sa-i multumeasca Lui Dumnezeu, o fac eu in locul lor". citat din memorie, soro, s-ar putea sa fie incomplet, dar ma ierti tu :)
asa deci, soro, citi tati si mamici, se roaga, seara, in locul copilasilor lor, cfare, poate cine stie, au uiata sa zica macar si Tatal Nostru?
vezi tu soro, Dumnezeu nu este calau, insa este DREPT. ce este placut inaintea lui apreciaza, ce nu este , nu...
si tot asa mai departe.
copilasul conceput in post va avea inclinatii spre tot felul... nu va fi criminal, desfrinat si altele, insa mai usor va cadea in pacat.
eu cam asa vad problema. cred.
Reply With Quote