Citat:
Īn prealabil postat de costel
Mirela, nu dintr-o simpla discutie cu ei iese la iveala adevarul, ci el iese cu adevarat ca urmare a rugaciunii. Nu stiu daca toti parintii se roaga ca Dumnezeu sa graiasca prin ei raspunsul potrivit.
Cunosc si tineri care traiesc mai intens viata decat parintii lor. Asa ca o varsta inaintata, nu e o regula ca poti da raspuns bun si la aceasta problema. Aici e vorba de persoana pe care tu o iubesti. Ori daca parintii nu te vad cu ochii inimii, cum pot ei oare sa inteleaga ceva din iubirea nascuta intre fiul/fiica lor si cealalta persoana.
Si sa nu uitam Mirela, degeaba ai duhovnic daca nu e ascultat si urmat in sfaturi.
|
imi pare rau sa vad ca nu vrei sa intelegi deloc ce am vrut sa spun. cine a zis de o "simpla discutie"?? a discuta inseamna in primul rand TIMP si mai apoi deschiderea INIMII si a MINTII din partea ambelor parti.
ca sa nu ne mai invartim atata, eu nu am negat ca uneori copiii pot avea o acceptiune mai buna decat parintii a situatiei, DAR... daca este intr-adevar asa, atunci ar trebui sa fie si in masura sa isi convinga parintii de alegerea lor.