View Single Post
Vechi 16.05.2008, 10:54:44
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule voi chiar nu vretzi sa pricepetzi ce zice ory? poi ea sarmana spune ca sa nu osanditzi voi, sa nu judecatzi sa nu fitzi purtatorii geloziei shi urii divine ca este cine sa-i judece shi raul care shi-l trag aceia asupra lor va veni negreshit caci atunci cand au intrebat apostolii ca sa-i blesteme? sa zicem ca asupra lor sa se coboare foc? A zis Hristos ca nu cumva sa faca asha ceva apostolii ci sa-shi scuture praful incaltzamintelor/picioarelor ca in ziua "aceea" le va fi indeajuns bataia lui Dumnezeu deci incearca mereu sa ne fereasca sa nu cumva sa osandim sa judecam sau sa aplicam noi urgia ce vine de sus... noi fiind printre pacatoshi ar trebui sa luam aminte ca deshi cu totzi am merita la fel doar unii dintre noi o capata la propriu deci ar trebui sa suferim ca shi cum shi pe noi ne-ar fi batut, ca shi cum shi noi am fi murit, ca shi cum fratzii noshtrii, prietenii noshtrii semenii noshtrii, strainii ca shi noi am fi patzit deci noi alta atitudine ar trebui sa avem, de rugaciune de pocintza, de milostivire pentru durere, de compasiune shi empatie ca shi cum pe noi ne-ar fi batut mai rau ca urgia nu s-a abatut asupra noastra ci asupra nevinovatzilor ca in general peste buni shi peste rai vine dezestrul datorat pacatelor asha cum peste buni shi peste rai vine shi binele, dar binecuvantarile raman doar asupra cei ce asculta shi fac voile lui Dumnezeu avand nedejde in puterea Celui care l-a trimis pe Hristos, in lucrarile lui Dumnezeu in treime crezand, iar credintza este lucratoare ca fara roade shi fapte este o credintza moarta.

Deci nu-i datzi lectzii la ory vanturand bataia lui Dumnezeu pentru nerespectari canonice la litera care ucide, caci canoanele chiar daca sunt izvor de apa vie, caci Dumnezeu a cerut sa facem legea celui necredincios adica milostivirea shi nu jertfele... caci aia e voia lui Dumnezeu ca Samarineanul milostiv era necredincios dar a facut voia lui Dumnezeu shi ca atare este fratele shi aproapele Domnului, daca nu chiar Domnul ca mereu avea obiceiul sa nu se faca cunoscut ci era recunoscut shi deconspirat dar el se tzinea ascuns printre neamuri shi printre necredincioshi... caci oridecateori o cirta shi o iota n-atzi luat in seama din ascultarea acestor mici copilashi shi nu le-atzi facut marirea cuvenita ci v-atzi urcat peste ei, peste Domnul v-atzi urcat, peste am judecat, in locul lui am osandit shi am vanturat stafia razbunarii Sale... Dar Domnul nu a venit sa se judece shi sa razbune shi sa bata oile Sale ci a venit sa le mantuiasca pentru ca oile sa aiba viatza shi s-o aibe din belshug. Deci sa luam aminte ca cu ce avem vom ajunge in imparatzie dar e bine sa ne intarim shi sa ne zidim sufleteshte folosindu-ne de citate dar nu infricoshand oamenii cu o manie care nu Dumnezeu o da ci noi o punem pe seama lui Dumnezeu caci mania Lui mereu El insushi se cazneshte s-o opreasca sa nu vina peste noi din pricina pacatelor noastre shi se cazneshte sa ne pazeasca de ea, mania dreptatzii caci mereu il nedreptatzim pe aproape pentru indreptatzirile nostre...... ???:(:(
Reply With Quote